April 19, 2023

Kumba valida: kas lühiajaline üür või pikaajaline?

tagasi postituste juurde
Kumba valida: kas lühiajaline üür või pikaajaline?

Sissejuhatus

Maaklerid ja omanikud kipuvad mõnikord küsima, kas on parem pakkuda oma elamispinda lühiajalise üürimise kaudu nagu Airbnb või pikemaajalise üüriga. Mõlemad valikud võivad olla hea äri, kuid need sobivad erinevatele olukordadele ja eesmärkidele. Siin on mõned mõtted selle kohta, milline üürimisviis võiks teie jaoks sobida.

Lühiajaline üür

Lühiajaline üürimine, näiteks Airbnb platvormi kaudu on hea valik siis, kui soovite oma elamispinda ajutiselt vabastada või kui teil on elukoht, mis asub populaarses turismisihtkohas. Näiteks võib see olla suvila rannapiirkonnas või linnakorter, mis asub tipptundide ajal hinnatud ärikeskuse läheduses. Lühiajalise üüriga saate oma elamispinda üürida lühikesteks perioodideks, mis võimaldab teil tulu saada isegi siis, kui teie elukoht pole püsivalt teie kasutuses. Lühiajalise üüriga võib ka rohkem teenida, kuid vajalik töö, et seda pidevalt haldada on suur.

Pikaajaline üür

Pikemaajaline üürimine on aga sobivam valik siis, kui soovite oma elamispinda püsiva elaniku jaoks üürida. See võib olla hea valik näiteks siis, kui teil on suuremaid elamispindu, mis vajavad püsivat hooldust ja hoolt, või kui teie elukoht asub stabiilse elanikkonna piirkonnas. Pikemaajalise üüriga saate leida püsivaid üürnikke, kellega saate aja jooksul luua head suhteid, mis võivad kasuks tulla nii teile kui ka teie üürnikule. Lühiajalise üüriga ei ole korteri omanikul palju haldustöid vaja teha, kuna protsess alustamiseks on lihtne ja ühekordne.

Kokkuvõte

Mõlemad üürimisviisid võivad olla hea äri, kuid need sobivad erinevatele olukordadele ja eesmärkidele. Lühiajalise üüriga saate oma elamispinda ajutiselt vabastada ja tulu saada isegi siis, kui teie elukoht pole püsivalt teie kasutuses, samas kui pikemaajalise üüriga saate leida püsivaid üürnikke ja luua head suhted. Kui te ei ole kindel, milline üürimisviis teile sobib, peaksite kindlasti nõu pidama LendEstate professionaalidega, kes saavad teile anda individuaalset nõu.

Seotud postitused

saa meie

Uudiseid & pakkumisi

Anname nippe, aktuaalset infot turu kohta ning muid LendEstate uudiseid